Pereții Visio

Descărcați atașamentele:

Sistemul de pereți mobili Visio reprezintă un sistem de perete de sticlă marca Espero și este compus dintr-un număr de panouri individuale de sticlă securizată cu profile de etanșare unice în partea superioară dar și în cea inferioară.

Aceste panouri sunt suspendate de o șină de tavan din aluminiu ce permite mutarea lor. Utilizarea sistemului este extrem de facilă. Panourile sunt împinse unul înspre celălalt și blocate, formând astfel un perete. De asemenea fiecare panou este blocat individual, pentru a asigura securitate maxima.

Peretele mobil Visio este disponibil într-o gamă largă de variante. Peretele mobil Visio poate avea panouri standard, panouri simple sau duble și de asemenea pot fi dotate cu uși.

Odată deblocate, panourile pot fi mutate simplu și fără efort de-a lungul sistemului de rulare, special conceput prin șine de tavan. Sistemul de șine de rulare oferă ușurința în utilizare și flexibilitate, permițând parcarea pereților în mai multe poziții.

Finisaje

Toate finisajele de sticlă folosite în designul interior pot fi aplicate pentru pereții mobili Visio.

De asemenea, profilele de aluminiu pot fi vopsite în orice culoare, oferind astfel libertate totală de creație. Printre finisajele posibile se număra laminarea, gravarea, sisteme color cu imprimare, folie ori sablat.

Caracteristici și beneficii ale pereților mobili Visio

  • Utilizarea optimă a spațiului și a luminii oferind vizibilitate totală;
  • Panourile pereților mobili Visio pot fi blocate independent pentru securitate maximă;
  • Pereții mobili Visio oferă flexibilitate printr-o gamă largă de opțiuni de uși și panouri;
  • Pereții mobili de sticlă Visio pot fi strânși și parcați cu ușurință, rapid și silentios;
  • Posibilitățile de configurare a pereților mobili Visio sunt nelimitate: pot fi aliniați drept, în curbă, în unghi sau în orice altă configurație dorită;
  • Sistemul șinelor de rulare cu care sunt dotați pereții mobili Visio poate fi perfect integrat în toate tipurile de plafoane;

Opțiuni

Panourile pereților mobili Visio pot fi prevăzute cu garnituri glisante în părțile superioară și inferioară a acestora, iar marginea panourilor de sticlă poate fi izolată de un profil special dedicat.

Share: