Pereții Visio 85

Descărcați atașamentele:

Visio 85 este un sistem de pereți despărțitori din sticlă, cu un nivel de zgomot moderat, indicat pentru spațiile unde se dorește vizibilitate.

Sistemul este compus dintr-o serie de panouri de sticlă rezistentă cu profile de bază și cu profile superioare, ce glisează de-a lungul unei șine de aluminiu fixată de plafon. Panourile sunt construite dintr-un cadru de aluminiu de auto-susținere, întărit cu oțel, aplicat pe ambele părți ale finisajului de sticlă.

Izolarea fonică este asigurată de către elementele de prindere superioare și inferioare ale cadrului blocabil. Pofilele verticale sunt prevăzute cu garnituri acustice din cauciuc.

Panourile pot fi trase pentru a forma un perete despărțitor, iar fiecare element este blocat individual pentru a asigura nivelul de securitate maxim.

Panoul telescopic care închide panourile, este prevăzut cu elemente de etanșeizare acustică, completând izolația fonica dorită. Visio 85 atinge valoarea de izolare fonica Rw = 40 dB (valoare de laborator).

Mecanismul patentat Espero Quick asigură o funcționare simplă și sigură prin acționarea unui mâner detașabil. Odată deblocate, panourile se vor muta de-a lungul șinei de rulare și vor fi asigurate în poziția verticală dorită. Șina de aluminiu, împreună cu sistemul de roți cu suprafața de rulare din material plastic, asigură deplasarea silențioasă și cu ușurință a panourilor și permite parcarea acestora în diferite poziții.

Finisaje

Visio 85 este finisat pe ambele parți cu sticlă securizată de 6 mm. Profilele din aluminiu sunt disponibile în orice culoare din gama Ral. Sticla este clară, pentru a permite transparența optimă.

Panourile din sticlă oferă o mare posibilitate de adaptare la designul oricărui spațiu, putând fi colorate după dorința clientului, oferind o libertate creativă totală.

Finisajele pot fi alese în funcție de proiect, existând posibilitatea alegerii între elemente laminate, gravate, divers colorate, imprimate, sticlă mată sau transparentă.

De asemenea, există posibilitatea integrării de jaluzele în cadrul panourilor.

Caracteristici și beneficii:

  • Transparență;
  • Panouri mobile cu diverse posibilități de parcare;
  • Valoarea de izolare fonică a Rw = 40 dB;
  • Fără restricție în alegerea lățimii panourilor;
  • Posibilitatea alegerii profilelor magnetice pentru facilitarea operării panourilor;
  • Posibilitatea integrării complete în plafon a căii de rulare;
Share: