Pereți Mobili

Utilizarea pereților mobili

Pereții mobili sunt utilizați pentru a împărți temporar sau pentru a redimensiona spațiile, oferind spațiilor de birouri izolația fonică necesară. Astfel, camere multifuncționale pot fi create în beneficiul proprietarilor și al utilizatorilor.
Utilizarea pereților mobili Espero Sonico este nelimitată, versatilitatea și funcționalitatea pereților mobili nefiind limitată de aspectul tehnic ci doar de imaginația utilizatorului.
Pereții mobili pot fi utilizați pentru centre de conferințe, hoteluri, școli, restaurante, birouri, spitale, săli de expoziții, teatre sau alte clădiri publice ori private.
Pereții mobili oferă flexibilitate în utilizarea spațiului. Filosofia utilizării pereților mobili Espero este de a oferi chiar mai mult de atât prin a oferi calitate de top și fiabilitate în cadrul celui mai bun raport calitate-preț de pe piața construcțiilor din România.
Gamele de pereți mobili oferite de către compania noastră oferă posibilitatea ca fiecare panou să poată fi finisat în conformitate cu specificațiile clientului.
Pot fi aplicate toate tipurile de finisaje folosite în designul interior astfel încât posibilitățile creative devin nelimitate datorită utilizării pereților mobili.
Ca exemple de finisaje aplicabile pereților mobili sunt: melamina de înalta calitate, hpl, vinilul, printurile digitale, oglinzile, vopseaua, foile de oțel, panourile acustice și furnirul, toate fiind asamblate și lăcuite în fabrica producătoare Espero.