Pereții Flexio

Descărcați atașamentele:

Proiectare și utilizare

Espero Flexio este un perete pliant, alcătuit din panouri individuale tip sandwich conectate prin intermediul unor balamale. Când sunt închise, acestea alcătuiesc un perete omogen. Panourile se pot deplasa de-a lungul unei șine foarte fine cu ajutorul unui sistem montat pe podea sau suspendat pe plafon.

Sistemul căii de rulare montat pe podea suportă în întregime greutatea panourilor, fără a mai fi necesară structura de rezistență din tavan. Panourile pot fi, de asemenea, suspendate de o șina de tavan, eliminând sistemul de rulare de pe podea.

Panourile sunt formate dintr-un cadru de aluminiu, plăci PAL și un strat interior izolant fonic cu o capacitate ridicată de absorbție a sunetului. Profile de etanșare din cauciuc dispuse pe laturile orizontale ale panourilor completează etanșeitatea fonica.

Sistemul Flexio este disponibil cu valori de izolare acustică cuprinse intre Rw = 38dB si Rw = 49dB (valori de laborator). Fiecare secțiune de perete incorporează o ușă de trecere care permite ca închiderea peretelui să se efectueze rapid și crează un mijloc de acces cu spatiile comune.

Finisaj

Panourile Flexio au grosime de 85 mm, iar profilele vizibile din aluminiu-natur pot fi vopsite în orice culoare din gama Ral.

Sistemul permite alegerea dintr-o gamă variată de finisaje folosite în designul interior, astfel că posibilitățile creative sunt nelimitate: melamina de înaltă calitate, HPL, vinil, print-uri digitale, oglinzi, vopsea, foi de oțel, panouri acustice, furnir.

Caracteristici și beneficii

  • Panouri cu balamale pentru o funcţionare rapidă şi uşoară;
  • Cadru rigid de construcţie din aluminiu pentru medii solicitante;
  • Posibilitatea alegerii dintr-o varietate de finisaje;
  • Sistemul de rulare poate fi montat pe podea sau suspendat în plafon;
  • Panoul de capăt are rol de uşă care permite accesul la spaţiile adiacente;

Opțional

  • Panouri alcătuite parțial sau în totalitate din sticlă;
Share: