Pereții Sonico

Descărcați atașamentele:

Peretele mobil Espero Sonico este alcătuit dintr-un număr de panouri individuale de tip sandwich, care sunt suspendate într-o șină de tavan, sistem care garantează facilitatea mutării de-a lungul șinei. Panourile sunt acționate împreună și sunt unite pentru a forma un perete care oferă un coeficient ridicat de izolare fonică. Panourile pereților mobili Espero Sonico sunt compuse dintr-un cadru de aluminiu de auto-susținere armat cu otel și placat pe ambele părți cu melamină de calitate superioară.

Integritatea acustica oferită de pereții mobili Espero Sonico este garantată de garniturile extensibile ermetice situate în partea de sus și de jos a panourilor verticale și de garniturile din cauciuc acustice plasate de-a lungul părții laterale a panourilor verticale. Garanția calității deosebite oferită de pereții mobili Espero Sonico rezidă în tehnologie: În interiorul panourilor ce compun pereții mobili se creează o barieră fonică prin utilizarea exclusiv a unor materiale de înaltă calitate de absorbție a sunetului, materiale a căror calitate deosebită este certificată prin cele mai înalte atestări valabile in cadrul Uniunii Europeene.

Din punct de vedere tehnic al etapei de montaj propriu-zis, pereții mobili Espero Sonico sunt prevăzuți cu un panou telescopic final care este special proiectat pentru a permite așezarea peretelui în poziția dorită și blocarea acestuia pe verticală, completând astfel etanșeizarea acustică perfecta. Trebuie știut că gama de pereți mobili Espero Sonico este disponibilă cu valori excelente de izolare acustică de la Rw = 37dB pana la 53 dB Rw = (valori de laborator).

Peretele mobil Sonico a fost testat de către laboratoarele de testare a reducerii sunetului recunoscute la nivel internațional. Mai mult decât atât, sistemul de pereți mobili Sonico este aprobat de către TÜV.

Sonico 85

Date tehnice / Caracteristici

Sistemul Espero Sonico 85-versiunea slim: este indicat pentru aplicaţii rezistente, cu valori medii de zgomot și corespunde scopurilor multiple, având flexibilitate deplină în execuţie şi în alegerea finisajului. Prin alegerea aplicării suspensiei în 2 puncte se creaza libertate completă de mișcare a panourilor în locațiile dorite. Datorită profilelor verticale folosite panourile sunt foarte bine protejate, peretele fiind ideal pentru spații cu utilizare intensivă (şcoli şi birouri).

Dimensiuni panouri

Grosime: 89 mm
Lățime: 450 – 1300 mm
Înălțime: 5000 mm, dimensiuni speciale la solicitarea clientului

Sonico 100

Date tehnice / Caracteristici

Sistemul Espero Sonico 100 - versiunea masivă - este indicat pentru aplicaţii rezistente, cu un nivel de zgomot mai ridicat si corespunde diferitelor scopuri, având flexibilitate deplină în execuţie şi în alegerea finisajului. Datorită folosirii cadrului complet din aluminiu panourile sunt foarte bine protejate, peretele fiind ideal pentru spații cu utilizare intensivă (şcoli, birouri, centre de conferinta).

Dimensiuni panouri

Grosime: 107 mm
Lățime: 450 – 1304 mm
Înălțime: Până la 12000 mm, dimensiuni speciale la solicitarea clientului

Sonico 110

Date tehnice / Caracteristici

Sonico 110 (versiunea estetică): este indicat pentru aplicaţii estetice, cu un nivel de izolație fonică mai ridicat. Lipsa profilului de margine crează un aspect elegant, fiind indicat pentru aplicații exclusiviste.

Dimensiuni panouri

Grosime: 117 mm
Lățime: 450 – 1293 mm
Înălțime: Până la 7000 mm, dimensiuni speciale la solicitarea clientului

Sonico 120

Date tehnice / Caracteristici

Sonico 120 (versiunea cu profile ascunse): suprafața versiunii standard este de aluminiu natural anodizat dar poate fii și colorată la cerere cu orice culoare din spectrul RAL.

Dimensiuni panouri

Grosime: 125 mm
Lățime: 450 – 1293 mm
Înălțime: Până la 7000 mm, dimensiuni speciale la solicitarea clientului
Share: