Pereții Sonico 85

Date tehnice/caracteristici

Sistemul Espero Sonico 85-versiunea slim: este indicat pentru aplicaţii rezistente, cu valori medii de zgomot si corespunde scopurilor multiple, avand flexibilitate deplină în execuţie şi in alegerea finisajului.

Prin alegerea aplicarii suspensiei in 2 puncte se creeaza libertate completa de miscare a panourilor in locatiile dorite.
Datorita profilelor verticale folosite panourile sunt foarte bine protejate, peretele fiind ideal pentru spatii cu utilizare intensivă (şcoli şi birouri).

Dimensiuni panouri

Grosime 89 mm
Lățime 450 – 1300 mm
Înălțime 5000 mm, dimensiuni speciale la solicitarea clientului

Construcția cadrului de susținere

Cadrul de sustinere al panourilor este construit dintr-o rama autoportanta de aluminiu intarit cu otel. Placile compozite sunt situate in interiorul ramei. Materialele izolante, cu inalt coeficient de absorbtie a zgomotelor sunt introduse la interiorul placilor. Astfel se creeaza o constructie usoara dar rezistenta, potrivita pentru cele mai dificile conditii.

Elemente de capăt / Aspectul panourilor

  • profile vizibile de margine din aluminiu, special concepute pentru a proteja laturile verticale ale panourilor
  • ofera posibilitatea de a fi vopsite in orice culoare din gama Ral

Finisaje

Constructia sistemului Sonico 85 ofera posibilitati variate de alegere a finisajelor utilizate in design interior, adaptandu-se la designul oricarui spatiu.

Izolatie fonica, Rw-valoare (valoare de laborator)

37 dB, 41 dB, 43 dB

Greutate

23 kg/m2, 24 kg/m2, 31 kg/m2

Sistemul de operare

Panourile de baza sunt controlate cu ajutorul sistemulul patentat Espero Quick, ce permite extinderea sau retragerea la 180° a profilelor de etanseizare de sus si jos printr-o simpla miscare.

Panoul telescopic da posibilitatea ca peretele sa fie blocat vertical in pozitia dorita si completeaza integritatea acustica a acestuia.

Mecanismul de operare permite deplasarea panourilor silentios si fara efort de-a lungul sinei de aluminiu special conceputa.

Șine și transportori

Sinele: sunt alcatuite din profile de aluminiu greu (ALU 6060 – VB6 A5 VOM1) cu dimensiunile 110×98 mm (lxH).
Transportorii: sistem alcatuit din seturi de roti cu o suprafata de rulare din material plastic (PA/Nylon), ce permit deplasarea silentioasa si cu usurinta a panourilor de-a lungul sinei.

Greutate suportată

  • 1 punct : max 240 kg/panou
  • 2 puncte : max 400 kg/panou

Sina este prevazuta cu elemente de legătură pentru conectarea facilă in tavan, prevenind deteriorarea plafonului ca urmare a miscarii de glisare a panourilor.

Share: