Pereții Duplo

Descărcați atașamentele:

Pereții mobili Uno / Duplo sunt pereți plianți din lemn fiind caracterizați printr-un raport ideal între design și funcționalitate.

Pereții mobili Espero Uno și Duplo sunt compuși din panouri de PAL de înalta calitate, conectate prin intermediul unor profile PVC – balamale, suspendate de o șina din aluminiu.

Peretele mobil Uno este format dintr-o singură partiție pliabila, iar peretele mobil Duplo este compus dintr-o partiție dublă pentru a oferi o acustică sporita și o mai mare stabilitate. Peretele mobil Uno, ca standard, are valoare de izolare fonică limitată, dar pot fi produse în varianta “A” de execuție, care include și un element de izolare fonică tip perie de etanșare din PVC care creste valoarea la Rw= 28dB (valoare estimată de laborator).

Peretele mobil Duplo este armat intern cu balamale de oțel și conține materiale izolatoare fonic între ambele foi ale panourilor. Peretele mobil Duplo standard are o valoare de Rw= 41dB (valoare estimată de laborator), dar poate fi furnizat în varianta “S” de execuție, care crește valoarea la Rw = 43dB (valoare estimată de laborator). Datorită sistemului de balamale, ambele tipuri de pereți mobili sunt ușor de utilizat printr-o singură acționare.

Panourile sunt întotdeauna pliate în axa principală de rulare și este posibilă deschiderea și închiderea peretelui pe de o parte, la mijloc sau în ambele capete. Este de asemenea posibilă conectarea mai multor pereți pe fiecare parte.

Execuție

Peretele mobil Uno este disponibil ca:

  • Uno 6 (panouri de 150mm)
  • Uno 8 (panouri de 200mm)
  • Uno 12 (panouri de 300mm)

Finisaje

Pereții mobili Uno și Duplo pot fi fabricați într-o gama largă de finisaje pentru a satisface cerințele individuale. Practic, toate finisajele folosite în designul interior pot fi aplicate, ceea ce oferă arhitecților și constructorilor libertate totală de creație. Finisajele pereților mobili precum melamina de înaltă calitate, hpl, vinil, print digital, oglinzi, vopsea, foi de oțel, panouri acustice sau furnirul sunt asamblate și lăcuite în fabrica proprie Espero.

Caracteristici și beneficii ale pereților mobili:

  • mod de utilizare simplu și rapid;
  • adecvat pentru sălile cu utilizare intensă, cum ar fi săli de clasă;
  • posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de finisaje;
  • necesită puțină întreținere - ușor de instalat;
  • reprezintă unul din cele mai bune sisteme disponibile din punctul de vedere al raportului cost-eficiență pentru fiecare perete mobil;

Compania noastră vă oferă deasemenea opțiunea de a alege elemente speciale pentru conectarea sistemelelor prin șine de tavan curbate.

Share: